fbpx

Ook toe aan een nieuw project?

info@divium.nl

d. Divium

Hoorn 77,
2404 HH – Alphen Aan Den Rijn
+31 6 392 327 47

Naar boven

Divium

  /  Webdesign   /  Waarom je een website nodig hebt in 2020

Je kent de standaard reclame plaatjes vast wel.
Je moet een goede website hebben omdat… Of als jij een website hebt gebeurt er dit…

Ik ga je die praatjes besparen omdat ik weet dat je tijd kostbaar is. De reden waarom je een website nodig hebt?
Het is heel simpel. Je wilt online gevonden kunnen worden.

Tegenwoordig zit iedereen binnen door de coronacrisis. Dat betekent eigenlijk dat je klanten niet bij je op bezoek komen (Als ze dat al deden).

Maar raad is wat ze wel doen? Ze zitten de hele dag op hun telefoon, verschillende websites te bezoeken van je concurrenten omdat ze jou niet kunnen vinden. Je wilt toch ook dat je klanten jou online kunnen bezoeken?

Een website bied je een oplossing. Door een website kan je je klanten op de meest gemakkelijke manier bereiken. Want alles staat namelijk online voor ze. Het is één van de beste investeringen die je maar kunt maken voor je bedrijf. Nog steeds niet overtuigd?

No worries. Hieronder hebben we de belangrijkste redenen op een rijtje gezet waarom een website laten maken dé beste keuze is voor je bedrijf:


1 – Je wilt een online visitekaartje hebben

Wij Nederlanders brengen gemiddeld 23,6 uur per week online door en bijna 5 uur per dag op onze telefoons.
Als je online gevonden wilt worden, is het belangrijk dat je alle informatie over je bedrijf gemakkelijk online kunt vinden. Dus …een website.

Een website werkt als een digitaal visitekaartje voor je bedrijf: mensen kunnen je steeds weer bezoeken voor contactgegevens, aangeboden diensten, je producten en nog veel meer. Dit maakt het mogelijk om je doelgroep makkelijker te bereiken.

2 – Een website geeft je een optimale vindplaats in de zoekmachines.

Kijk. Mensen zijn niet alleen op het internet om bedrijven te bekijken waarmee ze zaken willen doen, maar bezoeken ook zoekmachines.Je weet wel, Google. 93% van de online ervaringen begint op Google. En bijna de helft van wat mensen bezoeken zijn voor lokale bedrijven. Omdat dat lekker makkelijk is. Je moet dus een goede website hebben, die makkelijk gevonden kan worden in Google voor je doelgroep.

3 – Je verbetert je geloofwaardigheid op het internet.

Als het gaat om het overhalen van je doelgroep om je product te komen, zijn de eerste indrukken die zij hebben belangrijk. Zevenenvijftig procent van de mensen zal een bedrijf met een sleche niet aanbevelen. Omdat het gewoon niet werkt.

Mensen maken nu eenmaal een oordeel over je bedrijf op basis van hoe het eruit ziet.
Het hebben van een goede website, in combinatie met de snelle service die jij levert als bedrijf zal je helpen jouw potentiële klanten te laten zien dat ze voor jou moeten kiezen.
Dus.. Je website uit handen geven?
Daar komen wij kijken. Wij staan voor je klaar als het aankomt op een website laten maken.

Door het grafisch ontwerp en de ontwikkeling van de site uit handen te geven zal je aanzienlijk veel tijd en moeite kunnen besparen. Voor je het weet is jouw bedrijf voorzien van een volledig geoptimaliseerde website die volledig aansluit bij wat je al die tijd al voor ogen had! je SEO.

Dus ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Je kan gerust contact met ons opnemen voor een gratis consultancy gesprek.